KÉRLEK, HÍVJ! Ha bármi kérdésed van, szívesen segítünk. Tel.: 06/ 70 289 98 92 (Hétköznap: 9-18-ig)
 Ha írni szeretnél, erre a címre: info@mrbody.hu
FEL A TETEJÉRE

100% Garancia

Home / 100% Garancia

“Mert hiszek benne hogy termékeim neked is segítenek, hogy bőröd egészségesen ragyogjon.” Molnár Renáta – termékfejlesztő

 

Termékeink összetevőit minőségi anyagokból válogatjuk:

 ECOCERT által minősített alapanyagokból,

 ellenőrzött minőségű vajakból, olajokból,   

 gyógyszerkönyvi minőségű gyógynövény kivonatokból, illóolajokból. 

A termékreceptek megírását, rengeteg kutatás, anyagismeret szerzés, és tapasztalt szakemberekkel; natúrkozmetikumok terén jártas vegyészmérnökkel, természetgyógyásszal, és gyógyszerésszel való konzultáció előzte meg. 

Termékeink minősége kiváló, ezért bátran vállalunk rájuk 100% pénz-visszafizetési garanciát.

Amennyiben kipróbálás után mégis szeretnéd visszaküldeni, esetleg utólag derült ki, hogy valamelyik összetevőjére allergiás vagy, akkor 15 napig 100% visszavásárlási garanciát vállalunk minden termékre.
Küldd vissza a rendelésedtől számított 15 napon belül a termék maradványait (legalább 30%-ot), írd meg nekünk problémád, megrendelésazonosítód vagy az email címed, amiről a rendelést leadtad – és a számlaszámod, ahova visszautalhatjuk a pénzed, és a teljes vételárat megtérítjük. ( A  VISSZAKÜLDÉS postaköltségét sajnos nem tudjuk vállaljuk).

Erre a címre postázd: Natural Cosmetix Kft.

4434 Kálmánháza

Varga dülő 1/a

*Pénz-visszafizetési garanciát csak azokra a termékekre vállalunk, melyeket közvetlenül a webáruházból vásároltál. Amennyiben máshol jutottál a termékeinkhez, úgy a garanciát nem érvényesítheted. Köszönjük a megértésed.